karacsony 2018-12-01T08:25:47+00:00
Az akció még ennyi ideig él.
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
másodperc

AJÁNDÉKOZZ BIZTONSÁGOT MOST!

A 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licencet most
az 1 felhasználós ESET Internet Security áráért kaphatod meg!

Kérem a védelmet!

A licencet igényeidnek megfelelően variálhatod, így akár 3 különböző eszköz védelmét is biztosíthatod, most rendkívül kedvező áron!

Mit is jelent ez?
Az Eset MultiDevice csomaggal, az Eset bármelyik otthoni (Eset Nod32 Antivírus, Eset Internet Security, Eset Smart Security, Eset Mobile Secuirty stb.) és kisvállalati verziójának használatára jogosult vagy, az ESET Smart Security Premium szoftver kivételével.

Az is mindegy, hogy Windows, OSX, vagy linux, vagy akár Android rendszert használsz.

1 megkötés van csak, hogy maximum 3 db eszközt védhetsz egyszerre, ha 3 nál több eszközt szeretnél védeni akkor több Akciós ESET Multidevice licet is vásárolhatsz.

A KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY FELTÉTELI:

  • Az akciós licenccel az ESET szoftverek otthoni és kisvállalati verziói használhatók, az ESET Smart Security Premium szoftver kivételével.
  • Az akció kizárólag az új, 1 éves, 3 felhasználós ESET Multi-Device Security licenc vásárlása esetén érvényes, amely az akció időtartama alatt így bruttó 36.566 Ft végfelhasználói ár helyett 17.262 Ft áron érhető el.

  • Az akciós licencet magánszemélyek és szervezetek is megvásárolhatják, egy végfelhasználó több akciós licencet is vásárolhat.
  • Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nonprofit kedvezmény, önkormányzati kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.
  • Az akciós árat a 2019.január 1-ig (kedd) beérkezett megrendelésekre biztosítjuk.

MIÉRT AZ ESET VÉDELMÉT VALASSZAM?

0
110M+ felhasználót véd az ESET világszerte
0
Több, mint 102+ rangos VB100 díj
0
30 éves a NOD32 technológia
0
Kutatás és fejlesztési központ

Eset Multi Decice Secuirty

36.566 Ft helyett:
csak:
17.260 Ft

Megrendelés mente:

Renelésedet a jobb oldali űrlap kitöltésével tudod jelezni felénk.
Az Eset licencedet a megadott e-mailcímedre küldjük (3 munkanapon belül) ami tartalmazza a magyar nyelvű telepítési útmutatókat és felhasználó kézikönyveket.

A fizetés utólagosan történik. Mi előre elküldjük számodra a program aktiválásához szükséges licenc kódot amivel a letöltés és telepítés után tudod aktiválni a vírusvédelmi programokat. Fizetni csak ezután szükséges az általad kiválasztott formában.

Ez történhet átutalással vagy akár sárga postai csekken is. Az átutalásos számlát vagy postai csekket a rendelésed követően kb. 1 héten belül küldjük számodra a postai úton.

Így 100% biztonságban vásárolhatod meg az ESET szoftvert hiszen már használhatod mielőtt fizettél volna.