A LEGJOBB VÉDELEM AMIT MA A PÉNZEDÉRT KAPHATSZ, KIMONDOTTAN DIÁKOKNAK!

Megbízható otthoni védelem

A jelenlegi korona vírusos helyzet miatt, ma már mindenki online. Elkerülhetetlen következménye ennek, hogy az online támadások száma is drasztikusan megnőtt. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő vírusvédelemmel vértezzük fel számítógépünket, notebookunkat. 

Az alábbi kalkulátorral válaszd ki, hogy hány gépre szeretnéd a védelmet és az időtartamot ameddig élvezni szeretnéd a gondtalan internetezést. Majd, hogy jogosult vagy az  50%-os diákkedvezményre.
tipp: 3 éves vásárlás esetén 30%-os kedvezményt biztosítunk

Eset Internet Security:

Törlés

A LEGJOBB VÉDELEM AMIT MA A PÉNZEDÉRT KAPHATSZ

Mínősített ESET szakértői partnerek vagyunk

Nálunk teljes biztonságban vásárolhatsz hiszen csak útolag fogsz fizetni, amikor már használod a vírusírtót.

Mit is jelent ez?

Megrendelésed követően 3 munkanapon belül e-mailban küldjük az aktiváláshoz szükséges kódot.

Melyhez mellékelünk magyar nyelvű telepítési útmutatót és használati útmutatót is. A számlát pedig csak ezek után kapod meg postai úton, vagy e-mailban. Melyet a kérésednek megfelelően tudsz majd kiegyenlíteni. Tehát a megrendelt ESET vírusvédelmi megoldását már használni fogod, mikor a számlát kézhez kapod.

Így nem fordulhat elő olyan, hogy kifizetted és várod, hogy megérkezzen.

Csak válaszd ki a számodra legmegfelelőbb konstrukciót és tedd a kosárba:

Eset internet Security

Törlés

Megbízható teljeskörű vírusvédelem

Az Eset Nod32 vírusírtó kiállta az idők próbáját. 30 éve van a piacon. Az Eset szoftvereit 110 milliónál is többen használják világszerte. Az Eset Internet Security az Eset Nod32 antivirusra épül, kiegészítve azt számos szolgáltatással. Mint pl. a beépített tűzfal vagy levélszemét szűrő, ami azonnal értesít ha egy külső támadási kisérlet ér. Miért használnál mást, mint a ma kapható legjobb és legkomplexebb vírusvédelmi megoldást.

blank

SZUPERGYORS ÉS HATÉKONY

Nagyon alacsony az erőforrás igénye, ezért biztosan nem fogja lelassítani a gépedet

blank

BIZTONSÁGOS ONLINE VÁSÁRLÁS

Az Eset vírusvédelme érzékeli és blokkolja az adathalász (pl. jelszó lopó ) oldalakat, így biztos lehetsz benne, hogy online bankolás közben is védve vagy.

blank
blank

Egyedülálló licencelési előnyök

Amikor Eset védelmet vásárolsz nem egy szoftver verziót vásárolsz meg. Hanem folyamatos támogatást és frissítést. Ez azt jelenti, hogy amíg a licenced érvényes, minden vírusvédelmi adatbázist és a legújabb programverzió frissítést is megkapsz. Ha bármi problémád lenne, vagy csak egy kérdésed az Eset szoftverkkel kapcsolatban nyugodtan hívhatsz bennünket. 

blank

Új gép vásárlás esetén

Nem veszíted el a meglévő védelmed, ha egy új gépere váltasz. Eset védelmedet bármikor átviheted egy másik eszközre és használhatod tovább.

blank

Gond nélkül átállhatsz egy másik operációs rendszerre

Nyugodtan frissítheted az operációs rendszeredet, vagy válthasz macOSX, windows és linux között. A védelmedet az új rendszereen is használhatod. 

Komplex vírusvédelmi megoldás

Otthoni számítógép és notebook felhasználóknak fejleszetett átfogó védelem.

blank

ROUTER ÉS HÁLÓZATI VÉDELEM

Felismeri a Routerhez csatlakoztatott eszközöket és segít kiszűrni az illetéktelenül csatlakozó készülékeket. Jelez, ha valamely szoftver engedély nélkül próbálná használni a webkamerádat.
blank

NETBANK VÉDELEM

Banki oldalak megnyitásakor automatikusan felajánl egy védett böngészőt. Melyben teljes biztonságban végezheted banki ügyeidet, utalásaidat. A billentyűzeted és a bögésző között egy titkosított kapcsolatot hoz létre.s.
blank

SZÜLŐI FELÜGYELET

Megvédheted gyermekedet a nem kivánatos online tartalmaktól.
Egyénileg állíthatsz be tiltandó oldalakat. Ezeket a korlátozásokat pedig jelszóval védheted.

blank

NEM LASSÍTJA A GÉPED

Biztos lehetsz benne, hogy az Eset szoftverei nem lassítják a géped. Így a géped mindig a legjobb teljesítményt nyújta. És egy teljes képernyős filmnézés, vagy játék közben sem kell zava felugráló ablakokra számítanod.
blank

ZSAROLÓPROGRAMOK ELLENI VÉDELEM

Letiltja azokat a támadásokat, amelyek megprónálják titkosítani a dokumentumaidat, fényképeidet. Hogy azokért később váltságdíjat kérjenek.
blank

MÉLYEBB SZINTŰ VÉDELM

Az ugyenevezett “UEFI Scanner” segítségével, már a windows rendszer betöltése előtt lévő folyamatokat is ellenőrzi.

Próbáld ki az ingyenes verziót

Teljesen ingyenes 30 napos próbaverziót tudsz igényelni az alábbi űrlap segítségével. A próbaverzióhoz szükséges aktiváló kulcsot az álltalad megadott e-mail-címre küldjük és mellékeljük a választott Eset programverzió használatához szükséges kézikönyvet illetve telepítési útmutaót.

30 napig

teljesen igyen

Adatvédelmi tájékoztató megtekintése